11 nou rezoluții pentru anul 2021

Consultați aici primele unsprezece rezoluții de Anul Nou inspirate de animalele de companie
Rezoluția de Anul Nou # 1: Fă-ți noi prieteni. Adopta.
Cea mai bună și cea mai importantă lecție pe care am învățat-o de la animalele mele de companie este că nu contează care este originea cuiva pentru a găsi prieteni uimitori, de-a lungul vieții.

Rezoluția de Anul Nou # 2: Spune-ți că îți pare rău.
Animalele de companie sunt stăpâni în a intra în necazuri și apoi ne oferă aspectul cel mai simțitor „Îmi pare rău” … chiar dacă merg și fac același lucru din nou a doua zi. Animalul dvs. de companie spune că îi pare rău?

Rezoluția de Anul Nou # 3: Faceți cardio distractiv.
Urăsc să fac mișcare. Fac. Dar un lucru pe care l-am învățat în viața de părinți ale animalelor de companie este că exercițiile fizice nu trebuie să fie plictisitoare …trebuie să fii creativ și faceți-le împreună!

Rezoluția de Anul Nou # 4: Arătați-i medicului dumneavoastră că vă pasă.
Medicul dvs. și medicul veterinar al animalului dvs. de companie sunt cele mai bune resurse pentru a vă menține întreaga familie sănătoasă. Lecție învățată de la animalele mele de companie, nu vă fie teamă niciodată să fiți amabili cu medicul dumneavoastră

Rezoluția de Anul Nou # 5: Nu vă faceți griji niciodată despre modul în care vă văd alții. Du-te.
Nimic nu se aseamănă cu un câine care urmărește o minge, asta măa face să îmi amintesc că trebuie doar să fiu eu însumi și să nu mă intereseze ce cred ceilalți! Lecţie: Luptă pentru ce vrei și ce simți că este corect.

Rezoluția de Anul Nou # 6: Dormi mai des
Un pui de somn vă ajută să vă reîmprospătați și poate aduce o perspectivă complet nouă asupra modului în care vedeți ceva. Te-ai întrebat vreodată de ce pisicile au întotdeauna acel aspect înțelept? Pisicile își petrec cea mai mare parte a zilei dormind.

Rezoluția de Anul Nou # 7: Priviți lucrurile dintr-un unghi nou.
Nu e greșit să vorbim despre lucrurile pe care dorim să le schimbăm, rezervă-ți puțin timp…întinde-te pe canapea și reflectă asupra lucrurilor!

Rezoluția de Anul Nou # 8: Râdeți tare și des.
La urma urmei, cine este cel mai bun să te facă să zâmbești când ai o zi grea, decât animalul tău de companie?

Rezoluția de Anul Nou # 9: Când este momentul potrivit, să prinzi!
Animalele de companie păstrează unele dintre cele mai bune concentrări pe care le-am văzut vreodată în viață. Bineînțeles, acest accent astăzi este de a prinde o muscă, o minge, sau o delicatese, sau să cerșești pentru cină…dar totuși ai prins ideea concentrarea este totul!

Rezoluția de Anul Nou # 10: Nu uitați niciodată să dați și să luați.
Acum, că am învățat să mergem după ceea ce vrem, să nu ne facem griji cu privire la modul în care ne văd ceilalți și să luptăm atunci când este momentul potrivit, trebuie să ne amintim întotdeauna să dăm și să luăm. Este un echilibru delicat pe care cumva animalele de companie par să îl stăpânească mult mai ușor decât oamenii.

Rezoluția de Anul Nou # 11: Dacă nu le poți învinge, alătură-le.

Posted on 5 ianuarie 2021 in Alte animale, Caini, Iepuri, Pasari, Pisici

Share the Story

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top